Dataverrijking

Het geheime wapen voor leadgeneratie: het verrijken van jouw ruwe prospectdata. Vervolgens kan jij hier gerichte sales- en marketingacties op ondernemen.
Contact
Contact

Laat geen sales-kansen liggen

Stel je voor: je staat aan het begin van een veelbelovende marketing of salescampagne. Het plan ligt er. Nu nog een lijst met contactpersonen. Deze vraag je op bij bijvoorbeeld de Kamer van Koophandel of een andere databaseleverancier en je kunt aan de slag. Makkelijk toch? Nee, zo eenvoudig is het niet. De uitdraai die jij ontvangt, is misschien 60% accuraat. De gegevens zijn incompleet, onjuist of niet van jouw beslisser. E-mailadressen beginnend met info of algemeen bereiken zelden de juiste contactpersoon. Een marketing of salescampagne werkt alleen wanneer deze direct bij de beslisser aankomt.

Wist je dat een lijst met ruwe prospectdata ervoor zorgt dat minder dan 1% van de poststukken en minder dan 0,5% van de e-mails aankomt bij de beslisser? Zonde van je moeite, tijd én budget.

Wij begrijpen dat je zeker wilt weten dat jouw campagne aankomt bij de juiste persoon. Laat ons je helpen met dataverrijking. Dan kun je erop vertrouwen dat je prospectdata compleet is en dat elke poging telt.

Dataverrijking: ken jouw doelgroep tot in detail

Als wij aan de slag gaan met dataverrijking, dan zorgen we voor actuele en volledige informatie. Is de lijst nog helemaal up-to-date? Ontbreken er cruciale details? Of zijn bepaalde gegevens simpelweg overbodig geworden? We waarborgen een betrouwbare aanpak en putten de informatie rechtstreeks uit primaire bronnen.

We nemen jouw doelgroep onder de loep en gaan vervolgens gericht te werk. We speuren LinkedIn af, benaderen beschikbare contacten, stellen gerichte vragen en verzamelen zo diepgaande informatie. Het resultaat? Een database waar je eenvoudig in kunt filteren om te zien of de contacten écht bij jouw doelgroep passen, met complete en correcte contactgegevens.

Ik wil een offerte!

Dataverrijking

stappenplan

In een aantal stappen gaan we met jou aan de slag. Dit kan je verwachten:

Stappen:

1

Je hebt het contactformulier ingevuld. ‍

We nemen snel contact met je op.

2

Zien we een match?
Dan is het tijd voor een adviesgesprek. We maken kennis, vertellen meer over onze aanpak en analyseren jouw organisatie. Kunnen we samen flinke stappen zetten? Dan stellen we een offerte op.

3

Als de offerte groen licht krijgt, duiken we dieper in jouw organisatie.
Welke informatie heb je al in handen? Wie wil je precies bereiken? En waar bevindt deze doelgroep zich?

4

Dan is het tijd om de campagne te bouwen.
We richten onze software in, waardoor we de resultaten kunnen monitoren en rapporteren. Alle informatie is er, nu is het tijd om het te laten werken.

5

Tijd voor dataverrijking.
De basis staat, dus we gaan aan de slag om alle data compleet te maken en te filteren.

Neem contact op
Efficiëntie met B2B

Dataverrijking

Wanneer je de keuze maakt voor dataverrijking, zul je zien dat je jouw tijd steeds efficiënter besteedt. Wij zorgen voor een up-to-date lijst, zodat jij je kan richten op sales. Samen zorgen we voor een compleet doelgroep-overzicht, inclusief alle nodige informatie.

Wat ons uniek maakt:

Betrouwbare aanpak
Wij achterhalen data op een betrouwbare manier, namelijk bij de primaire bron.
Zo weet je zeker dat het klopt.

Het beste resultaat
We zijn oude rotten in het sales-vak. Daardoor weten we precies wat je nodig hebt voor het beste resultaat.

We hebben lef
We zijn doeners en durvers. Enthousiast en gedreven verleggen we onze grenzen en komen we op een creatieve manier tot resultaat.

Deze klanten gingen je voor...

De meeste klanten die wij helpen groeien, kiezen voor een langdurige samenwerking. Zij ervaren ontspanning in hun salesproces, volle agenda’s en een groeiend aantal klanten. Deze mooie organisaties gingen je voor:
Dataverrijking
Jouw vragen beantwoord

We hebben hieronder een aantal veelgestelde vragen beantwoord. Zit je vraag hier niet tussen? Dan is contact opnemen natuurlijk ook zo gebeurd.

Dit is volledig afhankelijk van de grootte van je doelgroep en de benodigde data. Maar vaak kunnen we binnen een week het proces starten.
Dit doen we volledig AVG-proof via een beveiligde server. Geheel in het format dat voor jou het beste werkt.
Natuurlijk wil je weten wat de investering gaat zijn. Een exact bedrag noemen is alleen niet eenvoudig. Onze dataverrijkingsdienst is namelijk maatwerk en op projectbasis. Of je nu een kleine of grote doelgroep hebt, wij maken een passende offerte bij jouw vraag.
Ik heb een andere vraag

Onze tarieven

Wij houden van openheid. Daarom hebben we de tarieven in pakketten samengevat. Zo weet je waar je aan toe bent!
Contact