Telemarketing

‍Zoek je naar een betrouwbare partner om je B2B telemarketing uit te besteden? Bij Seller maken we niet alleen contact, we zorgen ook voor betekenisvolle interactie die tot sales leidt.
Contact
Contact

Volle agenda met waardevolle afspraken

Een volle agenda met waardevolle klantafspraken. Aan tafel komen bij potentiële klanten en direct voelen: dit wordt ‘m! Dat is de droom van iedere verkoper. Maar best lastig te realiseren, dat snappen we.

Daar kan Seller bij helpen. Met een op maat gemaakte strategie en technologische ondersteuning, zorgen we dat we op het juiste moment aankloppen bij jouw doelgroep. Met een persoonlijk gesprek en een passende boodschap, zorgen we dat ze openstaan voor jouw product of dienst. Zo kan jij je weer volledig focussen op het sluiten van de deal.

No items found.

Telemarketing

stappenplan

In een aantal stappen gaan we met jou aan de slag. Dit kan je verwachten:

Stappen:

1

Je hebt het contactformulier ingevuld.
We nemen snel contact met je op.

2

Lijken we bij elkaar te passen?
Dan is het tijd voor een adviesgesprek. We maken kennis, vertellen meer over onze aanpak en analyseren jouw organisatie. Vervolgens stellen we de offerte op.

3

Als de offerte akkoord is, duiken we dieper in jouw organisatie.
Tijd om alle informatie te verzamelen voor een overtuigende pitch. We analyseren je doelgroep en unieke verkooppunten, bespreken je verwachtingen en verzamelen technische data voor de campagne.

4

Dan is het tijd om de campagne te bouwen.
We richten onze software in, waardoor we de resultaten kunnen monitoren en rapporteren. Alle informatie is er, nu is het tijd om het te laten werken.

5

Tijd voor de aftrapbijeenkomst.
Hierbij zijn onze sales-agents aanwezig om daarna direct voor je aan de slag te gaan. En go! Zodra alle informatie is aangeleverd, kunnen wij een week later live zijn.

Neem contact op
Efficiëntie met B2B

Telemarketing

Door het uitbesteden van je telemarketing aan Seller, speel je weer tijd vrij om je te focussen op het daadwerkelijke verkoopgesprek. Met onze bewezen methodieken, zorgen we ervoor dat je doelgroep vooraf al openstaat voor jouw product of dienst. Zo behalen we samen jouw salesdoelen.

Wat ons uniek maakt:

Aandachtspunten snel boven water
Door onze jarenlange ervaring kunnen we de aandachtspunten in ieder salesproces direct identificeren.

Het beste resultaat
We zijn oude rotten in het vak. Daardoor weten we precies wat we nodig hebben voor het beste resultaat.

Eerlijk en open
We zetten ons 100% in om jouw organisatie te laten groeien. Als je met ons in zee gaat, dan krijg je altijd het eerlijke antwoord. Ook als dat schuurt.

Deze klanten gingen je voor...

De meeste klanten die wij helpen groeien, kiezen voor een langdurige samenwerking. Zij ervaren ontspanning in hun salesproces, volle agenda’s en een groeiend aantal klanten. Deze mooie organisaties gingen je voor:
Telemarketing
Jouw vragen beantwoord

We hebben hieronder een aantal veelgestelde vragen beantwoord. Zit je vraag hier niet tussen? Dan is contact opnemen natuurlijk ook zo gebeurd.

Het antwoord op deze vraag hangt van veel factoren af. Heb je veel informatie beschikbaar over je organisatie, huidige sales en doelgroep grootte, dan kunnen we wel een indicatie geven. Neem in dat geval contact met ons op.
We werken met een inspanningsverplichting en bieden geen garanties. Wel hebben we een bak aan ervaring waardoor we vrij secuur een verwachting en doelstelling kunnen afspreken. Ook zullen wij nooit uren ‘verbranden’ terwijl we zien dat er geen resultaten worden geboekt. Mede om die reden hebben we zeker in het begin van elke campagne intensief contact met elkaar.
Nee, wij kiezen er heel bewust voor om dat niet te doen. Wij maken kwalitatieve afspraken en willen daarom niet worden afgerekend op kwantiteit. Als je met ons in zee gaat weet je zeker dat wij je alleen aan tafel zetten wanneer en waar jij dat wilt. Om te zorgen dat onze afspraken voldoen aan afgesproken kwaliteitseisen, luisteren wij iedere afspraak af voordat we hem doorsturen!
Ik heb een andere vraag

Onze tarieven

Wij houden van openheid. Daarom hebben we de tarieven in pakketten samengevat. Zo weet je waar je aan toe bent!
Contact